Prijzen

Wilt u een eenvoudige huwelijks reportage van 4 uren? Geen probleem. Of wilt u liever een uitgebreider huwelijks reportage waarbij ik de gehele dag aanwezig bent? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. We willen ook graag onze receptie en het feest vastleggen, kan dat ook?Ook dat kan. Er zijn 3 pakketten, Zilver-, Goud en Platina.

Voordat u kiest voor een pakket volgt er eerst een kennismakingsgesprek waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken.

Wanneer het gesprek naar een samenwerking leid wordt er door beide partijen een contract getekend.

Pakket 1

Zilver: €400,-

Aanwezig voor 4 uren, waarbij het aankleedmoment(indien gewenst) en Huwelijks foto shoot en de voltrekking van het Huwelijk worden vastgelegd.

Er worden ongeveer 150 foto’s gemaakt van hoge kwaliteit in de hoogste resolutie, 35 foto’s worden  bewerkt en 115 zonder bewerking. Deze foto’s worden op een DvD gezet of kunnen naar wens via WeTransfer worden toegezonden.

 

Pakket 2

Goud: €695,-

Het GOUD pakket bestaat uit 8 uren aanwezig zijn van de fotograaf, van het aankleedmoment, de eerste kennismaking, Huwelijks foto shoot, de Huwelijks ceremonie en receptie.

Dit pakket omvat ongeveer 300 foto’s waarvan er 80 worden bewerkt en 220 onbewerkt van hoge kwaliteit en resolutie. De foto’s worden op DvD gezet of via WeTransfer toegezonden.

 

Pakket 3

Platina: €850,-

Het meest uitgebreid pakket waarbij ik 10 uren aanwezig zal zijn om jullie huwelijksdag vast te leggen. Van het aankleedmoment tot het einde van jullie huwelijksfeest.

In dit pakket worden ongeveer 600 foto’s gemaakt, 150 worden er bewerkt en 450 onbewerkt. Ze worden aangeleverd op DvD of via WeTransfer.

 

Singleshoot,Duoshoot

Singelshoot  €45,-

Duoshoot  €65,-

 

Familie shoot

Een familie shoot €75,-

 

De foto’s van de singelshoot, duoshoot en familie shoot kunnen op verschillende manieren worden aangeleverd. Kosten voor het afdrukken van de foto’s zijn niet in de prijs mee berekend. Een fotoboek of wanddecoratie in verschillende uitvoeringen behoren tot de mogelijkheden, prijs op aanvraag.